29.1.2011

Rentoutumista ja hyvää oloa

Vietimme tämän päivän nauttien +35 asteen lämpötilasta. Ihanata ihanata! Käväisimme siis toistamiseen Vantaan Flamingo Spassa. Vesipuiston puolellakin pyörähdimme pari vesiliukumäkeä testaamassa, mutta pääasiallisesti aika kului K20-puolella. Tällä kertaa ihmisiä oli hurjasti enemmän kuin viimeksi, syynä varmasti lienee se, että näin viikonloppuisin porukkaa on huomattavasti enemmän liikenteessä. Suosittelen siis menemään arkipäivänä, tulee silloin 10 euroa halvemmaksikin.

Lilluimme +40 asteisessa vedessä, jossa tuntui kuin olisi kietoutunut ihanan pehmeään ja kevyeen pumpuliin sekä mineraalialtaassa, jossa sukeltaessa kaikki häly katosi ja kuului vain rentouttavaa musiikkia. Mineraalialtaassa sai nauttia myös poreiden rentouttavasta hieronnasta. Infrapunasaunasta ja suolahuoneesta haimme terveydelle hyviä vaikutuksia, ja tulihan sitä testattua myös muut saunat - suomalainen, biosauna, havusauna ja höyrysauna. Vielä kun ihmiset oppisivat kunnioittamaan sääntöjä ja käyttäytymään ihmisiksi, toisin sanoen olemaan hiljaa ja antamaan toisille rauhan rentoutua. Edelleenkin, suosittelen menemään arkipäivänä. Viimeksi samaisessa paikassa vierailumme sattui tiistaille ja meidän lisäksi kylpylässä oli kuusi ihmistä. Ihana rauha, vain hiljainen musiikki ja tunnelmallinen valaistus.

Suosittelen myöskin ottamaan rannekkeeseen luottoa tai lataamaan rahaa, jotta baarin puolelta voi janon yllättäessä hakea vaikka drinksun tai kaksi. Mutta ei liikaa, humalaiset örveltäjät pilaavat kaikkien tunnelman. Baarista saa ostettua myös pientä purtavaa ja niistä voi nautiskella vaikkapa pehmeillä sohvilla kylpytakkiin kietoutuneena. Erilaisia hoitojakin voi varata etukäteen, eivätkä ne muistaakseni verota kylpyläaikaa - sillä 35 eurollahan saa kylpeä 4 tunnin ajan ja kylpypyyhkeen lainaus kuuluu hintaan.

Mineraaliallas. Todellisuudessa siellä on huomattavasti hämärämpi valaistus.

Kuumavesialtaassa köllötellessä tulee sellainen olo kuin olisi jossain ulkomailla. Tunnelmallinen valaistus ja tumma katto saavat aikaan efektin kuin olisi ulkoilma-altaassa illan hämyssä.
Kuvat Iltalehti ja Turismiweb.ee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti