27.7.2011

Uusi lelu
Odotus on vihdoin ja viimein päättynyt. Uusi kamera löysi vihdoin kotiin. Järkkärin vaihto on käynyt mielessä jo pidemmän aikaa, mutta olen jahkaillut päätöksen kanssa, kun eihän tuo mikään halpa kapistus ole ja vanha (joka sekään ei ole oikeasti vanha) on oikein kelpo peli. Mutta kaipasin uutta ja ihmeellistä, monipuolisempaa kameraa. Canonin 1000D on ajanut loistavasti asiansa järjestelmäkameran käytön opetteluun ja siitä tulee oikein hyvä kamera seuraavalle omistajalleen.

Palloilin pitkään Canonin 60D:n ja 7D:n välillä, mutta päädyin lopulta 60D:hen, joka oli useamman satkun halvempi, eikä noilla kameroilla hirveästi ole eroa. 5D Mark II ois ihan unelma, mutta sen hintaluokan (ja laatuluokan) kameraan ei ihan vielä ole tarvetta. En sanoisi sitä rahan tuhlaamiseksi, mutta sen aika koittaa sitten myöhemmin, tämä päivitys riitti tällä kertaa.

Tilauksen tein Simply Electronicsilta Briteistä, josta sen sai huomattavasti paljon halvemmalla kuin Suomesta ostettuna. Toimitus luvattiin 2-5 päivässä, kesti oikeesti pari viikkoa, mistä annoinkin palautetta, ja sen jälkeen alkoi asiakaspalvelu toimimaan, eli ihan tyytyväinen olen. Samaan tilaukseen laitoin Canonin 50mm 1.4 kiinteäpolttovälisen objektiivin, jossa riittää valovoimaa. Vielä pitäisi toinen lasi laittaa tilaukseen, jahka saan päätettyä mitä haluan. Sen verran kalliita noi kunnon objektiivit, että pitää harkita tarkkaan saadakseen just sellasen mille on käyttöä ja sopii parhaiten minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti