13.10.2011

Kikherneitä ja pinaattia



Mikä lie himo iskenyt kikherneisiin... Tässä toinen ruoka, jota hieman sovelsin nepalilaisesta reseptistä. Ja anteeksi kuvan laatu, en jaksanu kaivaa tripodia... Mutta siis, tähän sörsseliin tulee:

½ sipuli silputtuna
1 kokonainen yksikyntinen valkosipuli
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunanmehua
½ tl currya
½ tl jauhettua korianteria
½ tl kuminaa
½ tl garam masalaa
½ tl raastettua inkivääriä
1 tlk kikherneitä
1-1½ dl vettä
4-5 palaa pakastepinaattia

Kuullota pilkottu sipuli ja valkosipuli pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää mausteet ja sitruunamehu. Valuta ja huuhtele kikherneet ja lisää ne pannulle veden kera. Anna paistua 10-15 minuuttia kannen alla välillä hämmentäen. Lisää sitten pinaatit ja paista vielä 5 minuuttia. Mausteita voi lisätä maun mukaan, inkiväärin kanssa kannattaa olla varovainen, jos ei pidä liian tulisesta mausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti