23.10.2011

Tunnelmapaloja Tallinnasta

Vietin synttäreitä Tallinnassa viime viikonloppuna. Kiitos siitä murulle, joka pääsi yllättämään mukavasti. Rentoutumista kylpylähotellissa, käyskentelyä vanhassa kaupungissa kamera kaulalla sekä hyvää ruokaa. Hotelliaamiaista olikin jo ikävä. Suosittelen lämpimästi Anneli Viik -kahvilaa vanhan kaupungin Pikk-kadulla. Lähistöltä löytyi myös ihana pieni huumaavan tuoksuinen kahvikauppa, jossa saman päivän aikana paahdettu espresso ja makukahvit maksoivat 10,40e / kilo! Kotiin tuli kannettua kilo kahvia sekä kirkkaankeltaisia krysanteemeja - leikkokukat olivat myös superhalpoja. Ruokapaikkana hauska, erilainen ja meille uusi Vapiano tarjosi hyvää italialaista ruokaa nopeasti ja edullisesti. Äkkiseltään verrattuna Helsingin samaisen ketjun ravintolassa ruoat on liki kaksi kertaa kalliimpia.

Linnaa kohti.

Keskiajalla.

Mustavalkoisena.

Don't worry, be happy.

Mustaa ja valkoista.

Taidetta.

Dare to enter.

Tauko.

Heijastuksia.

M niinkuin mahtava.

Tiput ja pilkut.

Raidat.

Tuliaisia.

Jotain mustaa, jotain punaista.

Kissakarkurit. Niiden piti olla kotona hoidossa.

Yhteensopivat.

Viikingin huuto.

Rustiikkia ja teollista, romanttista ja selkeää.

Elämäni kukkaset.
Yksityiskohta.

Hiljainen katu.

Lupaan...

Kaikennähneet rappuset.

2 kommenttia:

  1. Hei hienoa, se näköjään onnistui. ;)

    Mukavan erilaisia kuvia tutusta kaupungista! Niin ja myöhästyneet onnittelut, kyllähän minä synttärit muistin silloin aamulla, vaan muistini on kovin lyhyt.

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista :) Hyvä, että itekään kestää perässä noiden vuosien lisääntymisestä. Ja sainhan mie kuohuvaa ja "kakkua" :D

    VastaaPoista