3.1.2012

Muutto

Ennen joulua rykäisimme yhdessä päivässä uuteen kotiin ja ehdimme vielä vanhankin siistiä seuraavalle edustuskelpoiseen kuntoon. Täytyy sanoa, että vanhan kroppa ei enää kiitä moisesta rääkistä - iltasella kun nosteli kevyitä asioita laatikosta (kuten yhtä lautasta), ei meinannut enää ylös päästä kipeän selän vuoksi. Ja aamulla olo oli tietenkin kuin jyrän alle jääneellä.

Ilman selkkauksia ei tästäkään selvitty, nimittäin sattuneista syistä olimme myöhästymässä 10 minuuttia avainten hausta, ja vaikka soitimme asiasta, ei kukaan voinut perjantaina kolmelta iltapäivällä enää työajassa sen vertaa joustaa, vaan kylmästi kehoitettiin soittamaan seuraavana päivänä päivystäjää avaamaan ovi uuteen asuntoon. Ja tietenkin 50 euron setelin kera. Perusteluna oli mm. ettei kukaan halua perjantaina jäädä YLITÖIHIN ja kun luovutus ei onnistu noin vain. Lisäksi ihmeteltiin, että kuka nyt viikonloppuna muuttaa. Jaa, en mä vaan tiedä. Muutto sujuikin sitten leppoisasti ilman avaimia. Onneksi uusi koti on rauhallisella omakotitaloalueella rivitaloyhtiössä. Sunnuntaina jätimme vanhan asunnon avaimet sinne, ja maanantaina lähdimme kumpikin töihimme ilman minkään valtakunnan avaimia. Niiden saamisessa menikin sitten iltapäivällä kokonaista kaksi minuuttia.

MUTTA, uusi koti on ihana. Paritalon puolikas, hiekkatien johtaessa kotiin. Metsälenkki lähtee vierestä ja täällä on ah, niin rauhallista. Tämä tuntui heti kodilta, jopa roskien ja muuttolaatikoiden keskellä. Tuunailtavaa on jonkin verran, tosin rahallisesti emme aio juurikaan panostaa tulevaisuuden suunnitelmien vuoksi. Niistäkin huolimatta aion kuitenkin tehdä tästä meille viihtyisän kodin.


2 kommenttia:

  1. Mä rakastan tuota työmaavalaisinta. Mistä hankit? =)

    Ja ONNEA uuteen kotiin! =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tuo valaisin on ostettu Clas Ohlsonilta ja maksoi muistaakseni vajaa 15 e. Ei muuta ku ostoksille, siinä ei lompakonkaan tartte laulaa niin että ääni lähtee.

    VastaaPoista