18.4.2012

Downunder


Kun mainitsin, että isoja asioita on tapahtumassa tässä meidän elämässä, niin tässä on niistä yksi - se positiivisin. Kaksi vaihetta kolmesta on ohi, ja yli vuoden odotus alkaa näyttää valoa tunnelissa. Mikäänhän ei ole vielä varmaa, mutta viisumihakemus lähtee pian ja hyvällä onnella sitä ensi vuoden alussa viimeistään on kissat pakattu kassiin ja aloitetaan elämä alusta maapallon toisella puolen.

There has been a lot going on in our life, and this is one of them. Our dream to move to Australia is getting closer and closer. One last step and if everything goes the way it should, we'll be packing our cats in no time and kissing goodbye our love ones as well as this country.

3 kommenttia:

  1. Oi, paljon onnea! Vaikka täytyy myöntää, että olen ihan vähän kade.:) Australiaan muutto on meidänkin suuri unelma, mutta vielä ei olla asian eteen tehty sen kummemmin mitään, kun miehen opiskelut on vielä kesken. Toivottavasti mekin vielä joskus päästään lähtemään!

    VastaaPoista
  2. Ohho! Huima elämänmuutos siis tiedossa. Onnea sille!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kirsikka ja Elli! Vielä on tosin ehkä hieman aikaista onnitella, kun ei sitä viisumia ole vielä kourassa.. Täytyy sanoa, että helpoksi ei Australia maahanmuuttoa tee, mutta yhtä lailla on sanottava, että unelmistaan kannattaa pitää kiinni. :D

    VastaaPoista