25.6.2012

Midsummer festival
Tarkoitus oli olla juhannuksena töissä, mutta ranteen loukkaaminen sotki ne suunnitelmat. Päädyin viettämään juhannusta osittain yksikseni ja ihan kaupungissa. Perjantain pelasti kaunis ja lämmin sää ja lauantaina vietin päivän ihanan kummitttöni yhtä ihanan perheen seurassa. Tällaiselta näytti siis juhannusaatto Espoossa.


Last weekend all proper finns headed to their summer cottages with family and friends to spend the midsummer festival and enjoy the nightless night when sun doesn't set at all. I was supposed to be working but hurting my wrist meant change of plans. I ended up spending the weekend in the city (so to say), and mostly on my own. My friday was saved by beautiful, warm weather and on saturday I was blessed to spend time with my goddaughter and her awsome family.

1 kommentti:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista