6.9.2012
Lentils in spicy tomato sauce
Kun päättää tehdä ruokaa yksinkertaisesti niistä raaka-aineista mitä kaapista löytyy, saattaa lopputulos kerrassaan onnistunut ja maukas. Niin kävi tällä kertaa:
1 dl punaisia linssejä
400g paseerattua tomaattia
loraus oliiviöljyä paistamiseen
1 tl kurkumaa
1½ tl currya
1½ tl kuminaa
1½ tl korianteria
½ tl chiliä
1 tl kuivattua inkivääriä
2 tl paprikajauhetta
2 tl garam masalaa
1 sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
1 dl maustamatonta jogurttia
Huuhtele ja valuta linssit. Voit esikeittää niitä pari minuuttia vedessä. Paista pannulla pilkotut sipulit. Lisää mausteet ja anna paahtua hetken. Lisää paseerattu tomaatti ja linssit. Anna kiehua hiljalleen kannen alle, kunnes linssit ovat pehmenneet kypsiksi. Lisää jogurtti ja tarkista maku.
I just cooked with what I found in the kitchen...
1 dl red lentils
400g tomato pyree
olive oil
1 ts turmeric powder
1½ ts curry
1½ ts cumin seeds
1½ ts coriander powder
½ ts chili powder
1 ts ginger powder
2 ts red pepper powder
2 tl garam masala
1 onion
4 garlic cloves
1 dl natural yoghurt
Wash and rinse the lentils.You can pre-cook them for two minutes. Cook the chopped onions on a frying pan. Add all spices and let it cook until you can smell the spices. Add tomatosauce and lentils and stir. Let it cook under a lid until the lentils are soft and cooked through. Add yoghurt and check the taste.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan järjettömän herkullisen näköinen! :)
VastaaPoistawithasilverlining.blogspot.com
Ja hyvää :) Harvoin mittailen tarkkoja määriä mausteiden kanssa, joten jos kokeilet niin noi määrät on sinne päin ;)
VastaaPoista