19.11.2010

Inspiraatioita

Minua vaivaa ihan hirvittävän kamala oman kodin kuume, johon ei varmaankaan muuta lääkettä ole, kuin sellaisen hankkiminen. Juuri ihan vielä se tosin ei ole ajankohtaista, mutta saahan sitä haaveilla ja sisustaa jo mielessään... Tällä hetkellä kotoa löytyy lämpimiä sävyjä, paljon ruskeaa ja sitten valkoista ja turkoosia piristykseksi. Jos nyt kuitenkin lähtisin sisustamaan ihan uutta, valitsisin varmaankin pääväreiksi valkoista ja harmaata sekä ruskeaa. Ehkä myös mustaa antamaan kontrastia.  Mene ja tiedä. Mieli kun tuppaa muuttumaan aika ajoin! :) Ihania ideoita on maailma pullollaan ja vuosien varrella tykästyminen "maalaisromantiikkaan" on vaihtunut pelkistettyyn, mutta silti kodikkaaseen modernimpaan ilmeeseen sisustuksessa. Tässä jotain asioita, mitkä miellyttävät silmää.

Tällainen loft-asuminen kiehtoo suunnattomasti, STAY Copenhagen.

STAY Copenhagen.

"Leijuvat" laatikostot näyttävät hyvältä ja helpottavat siivoamista. :) Lisää makeita kalusteratkaisuja MobilFresno:n kotivuilla.

Hauska idea takkapuiden säilytykseen. Sköna hem.

Tässä pidän takasta, kun tuli näkyy kolmeen eri suuntaan. Sköna hem.

Ah, mitkä rappuset! Sköna hem.

Alumiinilaatta, jonka pinta on harjattu. Olisi hyvä tehoste pienessä määrin kylpyhuoneeseen vaikkapa tumman puun tai tummanruskean suuren laatan kanssa.

Yksinkertaisen kaunista. Sköna hem.

Jo vuosia sitten mietin vaihtoehtona tapettia (suojattuna) keittiön kaappien välitilaan. Tosin nyt en laittaisi yläkaappeja ollenkaan ja tuskin siis tapettiakaan. Sköna hem.
Pidän noista paneeleista sängyn takana.  Kuva Sköna hem.

Stora Ensolta löytyy Effex-sisustuspaneelit, jotka tulivat tutuiksi tämän vuoden Habitare-messuilla.
Suosikkivärimme Ash.

Ja tässä toinen: Stora Enson Effex Design -sisustuspaneeli, väri Coal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti