5.11.2010

Wokkailua

Eilen piti nopeasti saada kahdelle nälkäiselle töiden jälkeen ruokaa, joten ei muuta kuin jääkaappia kaivamaan.. Alkuviikkoisten tortillojen jäljiltä jäi vielä tofukuutioita ja tälläistä sitten syntyi.

Tofuwokki

3-4:lle syöjälle:

5 porkkanaa
½ kiinankaali
1 sipuli
4 kpl valkosipulin varsia
½ yksikyntinen valkosipuli
marinoituja, paistettuja tofukuutioita (ohje täältä)
400g Udon -tuorenuudeleita  (tyhjiöpakattua paksua tuorenuudelia, löytyy orienta-kaupoista)
1/3 pullollista Kikkomanin Teryaki-kastiketta (honey&garlic)
2 rkl chilikastiketta
öljyä

Pilko porkkana, sipuli ja kiinankaali ohuiksi suikaleiksi ja valkosipulin varret sekä kynnet pieniksi palasiksi. Pehmennä kuumalla pannulla öljyssä ensin porkkanasuikaleita hetken aikaa, lisää sitten sipulit ja lopuksi kiinankaali. Älä pehmitä kasviksia liikaa, sen verran että saavat hieman väriä. Ota kasvikset hetkeksi pois pannulta ja laita tilalle tuorenuudelit. Kun ne ovat hieman ruskistuneet, lisää joukkoon tofukuutiot ja lopuksi kasvikset ja maustekastikkeet. Anna paistua pari minuuttia ja wokki on valmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti