5.12.2010

Lämpöä jaloille

Lähdimme tänään reippaina Iittala Outletin alennusmyynteihin. Jotenkin missasimme oikean bussipysäkin, missä olisi pitänyt jäädä pois, ja päädyimme lopulta päätepysäkille asti Kirkkonummen puolelle. Emme jääneet pois siinä välillä, kun emme olleet varmoja tuleeko toisesta suunnasta milloin toista bussia. Kun lopulta yli tunnin ajelun päästä pääsimme tuohon 7 km päähän, niin huomasimme, että olemme väärässä outletissa... :) Se toistaiseksi pystyyn laitettu myymälä olisikin ollut aivan toisessa päässä kehä kolmosta, Vantaan perukoilla. Niin paljon meillä ei innostusta sentään riittänyt, että olisimme enää sinne lähteneet seikkailemaan, tuo poikittaisliikenne kun kulkee julkisilla niin huonosti täällä.

Kun kotiin lähtiessä bussipysäkillä odottelimme varpaat jäässä bussia tulevaksi, niin tuli siinä pohdittua muutamaan otteeseen, josko pitäisi lähteä talvikenkien ostoon. Sellaisten, joissa varpaatkin tarkenee. Varsinkin, kun on niin kylmää talvea luvattu. UGGit on kuulemma lämpimät, mutta sellaisia en halua. Lapsuudessa monet omistivat huopikkaat, pikkuserkkujeni naapurissa oli huopatossutehdaskin, mutta minulla tossuja ei ikinä ollut. Ne olisivat paljon enemmän minun makuuni.

Yllä kuvissa olevat huopikkaat ovat kaikki Lahtiset-huopikkaita. Kolme ensimmäistä ovat Aki Choklatin suunnittelemia ja jälkimmäiset Lahtisten perinteisiä tossuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti