15.2.2011

Härkäpapua sarvista


Kasvisruokavalio vaatii perehtymistä, jotta pääsisi ravinto-opillisesti tasapainoon. Pikkuhiljaa oppaita ja opuksia tulee luettua ja parhaat vinkit kokkailuun tulee pitkälti muilta kasvisruokailijoilta. Punnitse & säästä- kaupasta sain tänään oikein hyviä vinkkejä (kerrassaan loistavaa palvelua), ostoskori täyttyi kaikista ihanista inspiroivista aineksista. Ja jälleen kerran päivän sana on LUOMU. Sen minkä kasvisruokailu vaatii, se myöskin antaa. Kokkailuun tulee aivan uusia ulottuvuuksia ja mielenkiintoisia uusia haasteita ja kokeiluja. Ensimmäinen reseptikirja tuli hankittua vasta nyt, ostimme itsellemme Härkäpapua sarvista -kirjan, kun ensin olimme työkaverini lainaamaa opusta selailleet ja todenneet sen olevan erittäin hyvä ja monipuolinen. 250 huolella valitun ja testatun reseptin lisäksi kirjassa paneudutaan lähiruokaan ja ohjeisiin täysipainoiseen kasvisruokavalioon. Ainut miinus kirjassa on, ettei siinä ole ruokakuvia, mutta toisaalta kirja on visuaalisesti kuitenkin riittävän viehättävä saadakseen mielenkiinnon heräämään. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti