15.2.2011

Rommiananasta ja vaniljajäätelöä

Fajitaksien jälkeen maistui raikas, makea jälkiruoka. Näin talvella ananakset paistuvat pannulla, mutta kesällä suosittelen ehdottomasti valmistamaan ne grillissä!


Jälkkäri kahdelle:
kuusi suurehkoa viipaletta tuoretta, kypsää ananasta
2 rkl rommia
1 rkl tuorepuristettua appelsiinimehua
1 tl juoksevaa hunajaa

Valmista ensin marinadi sekoittamalla ainekset keskenään. Sivele ananasviipaleet marinadilla ja paista pannulla tai grillissä. Kääntele ananaksi muutamaan otteeseen ja lisää marinadia vähitellen, kunnes se kaikki on käytetty ja ananasviipaleet ovat pehmenneet ja saaneet hyvän värin. Tarjoile kuumat ananakset vaniljajäätelön kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti